We staan in de krant: Vrijwilligers gezocht!

Meestal kunnen we de eindjes aan elkaar knopen met alle vrijwilligers. Maar soms ontstaat er net een tekort. Op de kinderboerderij zijn nou eenmaal veel vrijwilligers nodig, want vele handen maken licht werk. En elke bal of halve bal die in de lucht wordt gehouden, is even belangrijk. Wij hebben geen betaalde krachten, de kinderboerderij is echt voor en door de inwoners van de gemeente. Zou jij vrijwilliger willen worden?

Op dit moment zoeken we met spoed mensen voor de voerdienst op dinsdag- en vrijdagochtend om de week. Als je 1x per maand kunt, ben je al welkom. Je werkt zelfstandig, wordt ingewerkt en volgt gewoon de voerlijst. Kan niet missen.

Lees hier het artikel en kijk bij onze vacatures.

Ook zouden we heel graag vaker open willen gaan – doordeweeks. En kunnen we ook ondersteuning gebruiken tijdens de opening in het weekend – 1x per maand zou al geweldig zijn!