De kinderboerderij op de radio bij RTV Utrecht, tijdens de voerdienst

RTV Utrecht heeft ons gevonden voor een uitzending op de kinderboerderij, omdat we op zoek zijn naar vrijwilligers voor de voerdienst. Je kunt 2x 5 minuten vrijwilligers van ons aan het woord horen, terwijl ondertussen alle dieren er doorheen kletsen, ha, ha!

Wil je horen hoe leuk het bij ons is? Luister naar het interview.

Het lijkt alsof er veel vrijwilligers bij ons werken. Maar de taken zijn in allerlei kleine stukjes verdeeld, zodat het te behappen is. Voor 1 week kinderboerderij zijn al 16 mensen nodig om alle diensten in te vullen. En dan heb je het nog niet over alle andere taken, die er zijn om een kinderboerderij te runnen: inkopers, klussers, extra dierverzorging, de was, de roosters, extra schoonmaak, bestuurders, website, feestcommissie, adopties, weidebeheer, etc. Daarnaast zijn ook de kinderhulpjes meegerekend, die ingeroosterd staan om te helpen in het weekend.

Op dit moment krijgen we het rooster niet goed rond voor de voerdiensten en openstelling. Je kunt al helpen vanaf 1x per maand.