Steun ons

Adopteer een dier

Ben je fan van één van onze dieren en wil je dat hij of zij een beetje bij jou hoort, of wil je de kinderboerderij gewoon graag steunen? Misschien is adoptie dan een goed idee!

Ieder jaar rond 4 oktober wordt het adoptie-dierendagfeest gehouden. Op deze dag kunnen dieren van de kinderboerderij “die nog vrij zijn” (financieel) geadopteerd worden. De adoptieperiode geldt voor een jaar, waarna het verlengd kan worden. Afhankelijk van welk dier het betreft, wordt een bepaald bedrag per jaar gevraagd.

Donateur worden van Dier en Wij en Giften

U kunt zich aanmelden als donateur van Dier en Wij waarbij u zelf de hoogte van het jaarlijkse bedrag bepaalt. U kunt dit storten op NL27INGB0002804095 t.b.v. Stichting Dierenweide Odijk, onder vermelding van ‘Donateur Dier en Wij’. Als u uw (mail)adres gegevens stuurt naar dierenwij@gmail.com krijgt u een jaarlijkse herinnering.

Donateurs, die minimaal 15 euro per jaar storten, ontvangen een aantal malen per jaar onze nieuwsbrief (geef dan wel uw mailadres door) met daarin wetenswaardigheden over Dier en Wij. Tevens ondersteunt u een basisvoorziening voor kinderen. (N.B. Op dit moment is er een vacature voor het verzorgen van de nieuwsbrief.)

Wij zijn natuurlijk ook heel blij met eenmalige giften! Dit kunt u storten op dezelfde rekening onder vermelding van ‘Gift’.

Bedrijfsdonateur worden van Dier en Wij

Als bedrijf kun je aansluiten bij de Club van 100. Dan sponsort u de kinderboerderij jaarlijks met een bedrag vanaf €100 en krijgt het bedrijf een plekje op ons sponsorbord. Meld u aan via dierenwij@gmail.com.

Vakantieopvang

Tegen vergoeding (€ 3,- per dier per dag / € 5,- voor twee dieren in één hok per dag) kunnen kleine huisdieren, zoals cavia’s en konijnen, tijdelijke huisvesting krijgen op de kinderboerderij. Bijvoorbeeld voor opvang tijdens vakantie of ziekte van het baasje. De dieren kunnen in hun eigen hok gebracht worden. Ook is er een beperkt aantal plaatsen in hokken op de kinderboerderij beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u tijdens de openingstijden terecht op de kinderboerderij. Ook kunt u bellen of mailen naar Sicco Roukema: 030-6565666 of dierenwij@gmail.com.