NLdoet 2018, doe ook mee

Ook dit jaar zijn we actief met NLdoet! Wat gaan we doen? Bekijk de klus op de website van NLdoet en geef je op. Het wordt weer een dag met hard werken, gezelligheid, koffie met wat lekkers en ‘s avonds moe maar voldaan op de bank ploffen thuis?! Twijfel je of de klussen bij je passen of ken je niemand van de kinderboerderijvrijwilligers? Schroom niet en bel ons met je vragen.

Heb je tijd op donderdag?

We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor het voeren op donderdag (om de week) en de eindcontrole op donderdag. Heb je tijd om met de dieren te werken, zin om even lekker buiten te zijn, energie om mee te helpen? Kom ons vrijwilligersteam versterken! Kijk voor meer informatie bij onze vrijwilligersinformatie.

€ 3.135,- gedoneerd door Zooplus!

Met dit bericht heeft Zooplus ons verrast:

Zoolove – zooplus goes charity

Lieve dierenvrienden,

ZooloveIn de maanden november en december was Stichting Dier & Wij het goede doel van zoolove.
Wij kunnen het mooie bedrag van € 3135,00 naar deze stichting overmaken. Dit dankzij de verkopen van zoolove producten. Van elk verkocht product schenkt zooplus 10% (ex.btw) aan het goede doel. Wij willen een ieder hartelijk danken voor de aankopen. Daarmee ondersteunen jullie direct de goede doelen welke door zoolove gekozen zijn!”

Reinaerde helpt

Kinderboerderij Dier en Wij en Reinaerde zijn gaan samenwerken. Met ingang van 25 november ging een groep cliënten van Reinaerde op vrijdagen werken op de kinderboerderij. Ze helpen met voeren, groenonderhoud en gaan klussen.

We zijn erg blij en trots dat Reinaerde bij ons komt werken. Het past uitstekend bij onze doelstelling!

Lees ook het artikel in het Groentje: http://bunniksnieuws.nl/lokaal/reinaerde-werkt-bij-dier-en-wij-332849

De hooiberg is weer gevuld

Vanmorgen is er weer hooi gehaald bij boer Jan. Met hulp van A-One Spoedkoeriers, actieve vrijwilligers en hard werkende stagiaires is de klus weer geklaard. Een beetje traditie is het dat er ook wat lekkers bij de koffie wordt geserveerd. Onze beestjes zitten er de komende periode in ieder geval weer warm bij.

Adoptiefeest zondag 1 oktober

ZONDAG 1 OKTOBER VAN 14.30-17.00 : het Adoptiefeest!

Op deze dag kunnen er weer dieren financieel worden geadopteerd.

Het adoptiefeest heeft deze keer als thema: “schapen”. Zoals jullie weten zijn we bezig met de aanschaf van twee jonge schaapjes. Als het goed is zijn ze te bewonderen op 1 oktober! Om de kosten van deze schaapjes wat te “verzachten” organiseren we deze keer allerlei activiteiten waarvan de opbrengst ten goede komt aan de jonge schaapjes.
Kinderen kunnen voor slechts 1 euro een spelletjeskaart kopen waarmee ze spelletjes kunnen doen, kunnen knutselen, grabbelen etc. Verder is er een mini-vlooienmarkt waar o.a. leuke schapenwaxinelichtjes worden verkocht en een aantal versnaperingen die met schapen te maken hebben.

Groetjes van Natasja en Anita
Feestcommissie kinderboerderij Dier en Wij