Nieuwe weide en stal voor de kinderboerderij

Veranderingen zijn niet altijd leuk. Op de kleine weide van kinderboerderij Dier en Wij gaat gebouwd worden en daarom heeft de gemeente Bunnik een nieuw perceel aan het pad door Dalenoord ter beschikking gesteld. Inmiddels is het nieuwe terrein bijna klaar voor gebruik. Er staat een mooi hek en afgelopen vrijdag 22 november is een nieuwe stal geplaatst. Kinderboerderij Dier en Wij is blij met de uitstekende samenwerking met de gemeente Bunnik. We kregen de ruimte om hekwerk, bestrating en de stal aan de eisen en wensen voor goede huisvesting voor geiten en schapen te laten voldoen. We zijn hier ook goed bij geholpen door Remion hekwerken, Bedaf stallenbouw en G. Oskam B.V. Werkhoven. Het budget van de gemeente was bijna toereikend. We zijn blij met de bijdrage van Stichting Vrienden van het Witte Kerkje voor onder andere hun bijdrage voor de montage van de stal. De vrijwilligers van Dier en Wij gaan de laatste klussen afmaken zoals het aanleggen van de waterleiding. De verandering was misschien niet leuk, maar kinderboerderij Dier en Wij is blij en tevreden met het resultaat.