Adoptiefeest zondag 1 oktober

ZONDAG 1 OKTOBER VAN 14.30-17.00 : het Adoptiefeest!

Op deze dag kunnen er weer dieren financieel worden geadopteerd.

Het adoptiefeest heeft deze keer als thema: “schapen”. Zoals jullie weten zijn we bezig met de aanschaf van twee jonge schaapjes. Als het goed is zijn ze te bewonderen op 1 oktober! Om de kosten van deze schaapjes wat te “verzachten” organiseren we deze keer allerlei activiteiten waarvan de opbrengst ten goede komt aan de jonge schaapjes.
Kinderen kunnen voor slechts 1 euro een spelletjeskaart kopen waarmee ze spelletjes kunnen doen, kunnen knutselen, grabbelen etc. Verder is er een mini-vlooienmarkt waar o.a. leuke schapenwaxinelichtjes worden verkocht en een aantal versnaperingen die met schapen te maken hebben.

Groetjes van Natasja en Anita
Feestcommissie kinderboerderij Dier en Wij